Akadálymentes változat/Normál változat
Get Adobe Flash player
Acsa község hivatalos honlapja

Impresszum


Honlaptulajdonos: Acsa Község Önkormányzata
Felelős szerkesztők:

Szekeres Rezső (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Kiskutiné Cseri Mária (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Webmester: Rózsa Attila (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Nyilatkozat
  • A weboldallal kapcsolatos minden jog fenntartva.
  • A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, illetve egyéb írásos anyagokat a honlaptulajdonos kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.
  • A felhasznált képek, írásos anyagok, védjegyek, logo-k az egyes szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, ezeket csak az illetékes szerző, szervezet illetve cég engedélyével lehet felhasználni.
  • A honlaptulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A honlaptulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés hibamentes lesz.
  • A honlap, illetve az ott elérhető információk, vagy más írásos anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért a szerkesztő és a honlaptulajdonos semminemű felelősséget nem vállal.
  • A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk frissek, pontosak legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
  • A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért sem, amelyekre az acsa.hu weboldalai hivatkoznak. 

elugy banner 2

Fogyasztói jogvita rendezés

Fogyasztói jogvita rendezés

Épületenergetikai fejlesztés

tamop 5 3 11 13 logo white

TÁMOP-pályázat

tamop 5 3 11 13 logo white

Választás - 2014

valasztas 2014

Aszód és térsége szennyvízcsatornázása, szennyvíztisztítása

Keress a Facebook-on

Látogatók

1723875
Ma
Tegnap
A héten
A hónapban
514
257
3010
9549

IP-címed: 54.198.78.121