Akadálymentes változat/Normál változat
Get Adobe Flash player
Acsa község hivatalos honlapja

Önkormányzati társulások


Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás

A társulás a Zöld Híd elnevezésú program keretében a  társult 106 település számára az elkövetkezendő két évben kilenc létesítményt épít meg illetve korszerűsít: kilenc hulladékudvart (Aszód, Balassagyarmat, Fót, Gödöllő, Kerepes, Nagymaros, Rétság, Veresegyház, Vác), egy átrakó állomást (Vácrátót) és két hulladékkezelő központot (Kerepes és Nógrádmarcal) amelyek célja a szelektált hulladékgyűjtést követően fennmaradt hulladék tárolása és a komposztálás végrehajtása.

A rendszer garantálja mind az öt fajta gyűjtési típus esetében (ömlesztett hulladékgyűjtés, gyűjtőszigetes szelektív gyűjtés, zöldhulladék gyűjtés, hulladékudvarokban történő gyűjtés, veszélyes-hulladékok szelektív gyűjtése) a különböző hulladékfajták megfelelő begyűjtését, optimális hasznosítását, illetve előírások szerinti ártalmatlanítását.

A projektet az Európai Unió Kohéziós Alapja 50 százalékban, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 40 százalékban finanszírozza. A fennmaradó 10 százalék önerőt az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás biztosítja.

A társulás elnöke: Dr. Gémesi György, Gödöllő polgármestere Társelnökök: Dr. Bóth János, Vác polgármestere és Franka Tibor, Kerepes polgárm. Társulási titkár: Juhász István, Váchartyán polgármestere

További információ: www.zoldhid.hu

 


elugy banner 2

Fogyasztói jogvita rendezés

Fogyasztói jogvita rendezés

Épületenergetikai fejlesztés

tamop 5 3 11 13 logo white

TÁMOP-pályázat

tamop 5 3 11 13 logo white

Választás - 2014

valasztas 2014

Aszód és térsége szennyvízcsatornázása, szennyvíztisztítása

Keress a Facebook-on

Látogatók

1708531
Ma
Tegnap
A héten
A hónapban
214
380
594
11042

IP-címed: 54.162.8.185